Coeur de Boeuf [per stuk]

€ 0,99
Inclusief belasting
Aantal

Een bijzondere tomaat.

Coeur de Boeuf De Coeur de Boeuf is niet alleen bijzonder vanwege de smaak, ook het hartvormige, lichtkleurende, uiterlijk is kenmerkend en onderscheidt zich door het volle vruchtvlees en het matige sap- en zuurgehalte. Anders dan bij traditionele tomaten is de vrucht optimaal van smaak als de schil nog groen is, want het rijpingsproces begint van binnen uit naar buiten. De vrucht is dus rijp en smaakvol ook al is hij nog wat groen. De tomaat is sterk geribbeld, heeft aflopende zijkanten en is licht van kleur. De Coeur de Boeuf heeft een vruchtgewicht van 180 tot 200 gram. Deze tomaat is voor veel gebruiksmogelijkheden geschikt.

Deze grote tomaat is bijzonder geschikt voor in de salade en om te vullen. Snijd plakjes Coeur de Boeuf voor op brood of leg wat plakjes ter decoratie neer op je bord. Zo kom je ongemerkt aan je dagelijkse portie groenten van 250 gram!

Tomaten behouden hun smaak en stevigheid het beste als ze worden bewaard bij een temperatuur tussen de 12-16ºC. Bewaar tomaten beslist niet in de koelkast, want dan verliezen ze dus hun lekkere aroma! Bewaar ze ook niet in de buurt van komkommers of aubergines. Eet tomaten bij kamertemperatuur. De smaak komt dan het beste tot z'n recht.

Wat kan ik met Coeur de Boeuf?

Coeur de Boeuf tomaten zijn zeer geschikt voor salades, bijvoorbeeld in combinatie met zacht smakende kazen zoals mozzarella of verse geitenkaas.Snijd de tomaat in stukjes en gebruik deze als extra garnering bij een kaasplankje. De rode binnenkant en de groene buitenkant geven, nadat de tomaat in schijven is gesneden, een decoratief tintje aan uw salade. Ook heeft deze tomaat een heerlijke smaak voor soep.

gr-codboef-nl-001