• Maaltijdtas van Appeltje
Maaltijdtas van Appeltje

MaaltijdTas

€ 10,74
Inclusief belasting
Porties
Aantal

Wat moeten we vandaag weer eten? Deze vraag komt elke dag weer terug, en kan best lastig zijn. Met de maaltijdtas van Appeltje hoeft u hier 3 dagen in de week niet meer over na te denken.

De Recepten

De maaltijdtas bevat de groente, fruit, aardappelen, pasta en/of rijst, ingrediëntenlijst en de link naar het recept op onze website voor 3 gezonde en lekkere maaltijden per persoon. De recepten kunt u net als onze maaltijdtassen precies aanpassen aan het aantal personen. Wij gebruiken ook in onze maaltijdtas alleen pure kwaliteitsproducten. Zo is ook onze pasta van pure ingrediënten en durum meel van het merk Barilla en onze rijst is 100% basmati rijst van het merk Laila, boordevol vitaminen en mineralen, cholesterolvrij en bevat geen vet en suiker en is van nature glutenvrij. De ingrediënten in de tas zijn al afgevinkt. Veelal moet u alleen nog voor een stukje vlees zorgen en wat kruiden.

Naast de recepten voor de maaltijdtas vindt u ook voor de komende 2 weken de recepten uit de maaltijdtas link: https://appeltje.nl/recepten/

U kunt deze tas 1x bestellen of om het nog gemakkelijker te maken een abonnement afsluiten zodat u deze wekelijks thuis of op een van onze markten bezorgd krijgt.

Op onze website kunt per week zien welke maaltijden er in de tas zitten. De ingrediënten in de tas zijn altijd vers en kosten per maaltijd altijd €1,69 dus gemakkelijk, gezond en lekker genieten.