Fruit Honing

€ 6,99
Inclusief belasting
Aantal

Bijen dragen bij aan een goede oogst van onze fruitbomen en geven daarbij ook nog eens een heerlijke fruithoning. De fruithoning heeft een zoete fruitige smaak. Fruithoning is licht van kleur en vloeibaar. Fruithoning is heerlijk in de thee en in taarten. Pot 450 gram. 


Grote pot 450 gram imker honing.

Honing

Bevat antioxidanten en heeft een verzachtende werking op de keel. Dankzij de enzymen die bijen aan honing toevoegen, heeft honing een bacterie- en schimmelremmende werking. Honing kan daarom verlichting bieden als je keelpijn, een maagzweer of een bacteriële darminfectie hebt. Het helpt zelfs bij het helen van wondjes. Daarnaast houdt honing het glycogeen in de spieren stabiel waardoor je spieren sneller herstellen na het sporten. Ook verhoogt honing de produktie van witte bloedcellen, waardoor je minder snel ziek wordt. In combinatie met kaneel wordt dit effect versterkt.

Let op! Gezien deze aspecten alleen gelden voor pure honing, gebruiken wij ook alleen pure imker honing in onze produkten. Honing uit supermarkten is vaak een (suiker) mengsel van verschillende honingsoorten of zelfs een suikeroplossing. Ook is de honing vaak op een te hoge temperatuur verwarmd, waardoor veel voedingsstoffen verloren zijn gegaan.