Cara Cara Navels [per stuk]

€ 0,85
Inclusief belasting
per
Aantal

De Cara Cara navel sinaasappel ziet er uit als een normale navel sinaasappel. Maar hij onderscheid zich door zijn roze vruchtvlees en heerlijke zoete smaak met aroma's die doen denken aan aardbeien en frambozen.

De Cara Cara navel sinaasappel ziet er uit als een normale navel sinaasappel. Maar hij onderscheid zich door zijn roze vruchtvlees en heerlijke zoete smaak met aroma's die doen denken aan aardbeien en frambozen. Hij doet veel mensen denken aan een bloed sinaasappel, maar dit is niet juist. De smaak is veel zoeter en als je hem uit pers veliest het sap van de Cara Cara zijn roze kleur.

Cara Cara handsinaasappels zijn zoals de meeste citrusvruchten erg rijk aan vitamine C. Daarnaast bevatten ze nog een handjevol andere vitaminen en mineralen, als bijvoorbeeld betacaroteen (provitamine A), foliumzuur (vitamine B11), vitamine E en kalium. Cara Cara is een sinaasappelsoort die ontdekt is op een plantage in Haciënda Cara Cara in Venezuela. Deze sinaasappel werd in de jaren zeventig ontdekt en kwam pas aan het begin van de eenentwintigste eeuw naar Europa. Het is een kruising tussen een sinaasappel en een grapefruit, maar dan erg lekker zoet.

fr-cara-001

Datasheet

herkomst
Spanje
Klasse
1
formaat
normaal
bewaar advies
koelkast