Maaltijd & Fruit Tas

Wat moeten we vandaag eten ?

Wat heb ik nodig voor deze maaltijd ?

Hoeveel heb ik nodig voor mijn gezin ?

Welk fruit is nu lekker ?

Met de maaltijdtas en fruittas van Appeltje hoeft u hier niet meer over te piekeren. Vers, lekker, betaalbaar en gemakkelijk. U kunt eenmalig bestellen maar om het nog gemakkelijker te maken kunt u ook een abonnement afsluiten, die u kunt pauzeren of stoppen wanneer u dat wilt.

Fruittas

Van € 8,15

Geen tijd om lang te shoppen of geen zin om uit te zoeken welke seizoensproducten wanneer te kopen, dan is de Fruittas van Appeltje de oplossing.

Wilt u al vroeg genieten van seizoensprodukten en de echte topmerken als Jazz, San Lucar, Be Frank, Tango Gold, .... kies dan voor onze Fruittas Luxe

Fruittas Luxe

Van € 10,89

Geen tijd om lang te shoppen of geen zin om uit te zoeken welke seizoensproducten wanneer te kopen, maar wel fan van het lekkerste fruit en u wilt al vroeg in het seizoen genieten van wat er te bieden is, dan is de Luxe Fruittas van Appeltje de juiste keuze voor u.

MaaltijdTas

Van € 17,94

Wat moeten we vandaag weer eten? Deze vraag komt elke dag weer terug, en kan best lastig zijn. Met de maaltijdtas van Appeltje hoeft u hier 3 dagen in de week niet meer over na te denken.

De Recepten