Honing

Onze honing is van Twentse bloemen. Onze honing wordt handmatig gewonnen en is 100% pure imker honing

Fruit Honing

€ 6,99

Bijen dragen bij aan een goede oogst van onze fruitbomen en geven daarbij ook nog eens een heerlijke fruithoning. De fruithoning heeft een zoete fruitige smaak. Fruithoning is licht van kleur en vloeibaar. Fruithoning is heerlijk in de thee en in taarten. Pot 450 gram. 

HeideHoning

€ 12,50

Deze heidehoning is gemaakt door bijen van Twentse heide (Noetselerberg). Heidehoning wordt wel de koning der honingen genoemd. Deze geurige en pittige honing heeft een kruidige volle smaak en is daardoor erg geliefd en vaak maar kort verkrijgbaar. Heidehonig is zeer gezond en bevat, in vergelijking tot andere honingen, de meeste antioxidanten en mineralen. De gelei-achtige structuur maakt het winnen van heidehoning erg arbeidsintensief. Goede heidehoning is zo stijf dat deze niet uit de pot loopt als deze ondersteboven wordt gehouden. Pot 450 gram. 

Honinglepel

€ 0,99

Houten honinglepel. Handig voor het "uitlepelen" van vloeibare honingsoorten. De honinglepel is 15 centimeter lang waardoor hij ook nog goed te gebruiken is bij een bijna lege pot. 

Linde Honing

€ 6,99

Lindehoning wordt gemaakt van nectar van de bloesems van de linde. De lindebomen bloeien in juni. Lindehoning is dus een echt seizoensproduct dat enkel aan het begin van de zomer gemaakt wordt.

Lindehoning is zeer vloeibaar en luchtig. De kleur is geelgroen tot donkergeel. Lindehoning is zoet met een lichte mint smaak en een houtachtige geur.

Propolis Tinctuur

Van € 8,50

Onze Propolis tinctuur heeft een propolis concentratie van 20% en is een krachtig middel dat de weerstand verhoogt, ontsmet en ontstekingen tegen gaat (een natuurlijk antibioticum). Propolis tinctuur bestrijd selectief bacteriën, schimmels en andere micro organismen zonder dat het de goede bacteriën in de darmflora aantast. De propolistinctuur wordt geleverd in een pipetfles waardoor doseren en op de juiste plek aanbrengen erg gemakkelijk is.

Voorjaars Honing

€ 7,49

Deze voorjaarshoning is gemaakt door bijen van Twentse voorjaarsbloemen. Elk jaargetijde heeft zijn typische bloemen wat ook weer resulteert in zijn typische honing smaak. Pot 450 gram. 

Ook verzending met

Zomer Honing

€ 6,99

Deze zomerhoning is gemaakt door bijen van Twentse zomerbloemen. Elk jaargetijde heeft zijn typische bloemen wat ook weer resulteert in zijn typische honing smaak. Pot 450 gram. 

Ook verzending met